DIENSTEN > VLOERBEKLEDING >

Schilderwerken | Behangwerken | Raamdecoratie | Vloerbekleding | Lakwerken |De keuze van een vloer wordt al te vaak onderschat.

Anders dan vele mensen zich realiseren, is het soort vloerbekleding waar voor geopteerd wordt zéér beeldbepalend voor een geheel.

Bij Myncke Decor zijn wij ons hier ten zeerste van bewust en daarom bieden wij u een bijzonder ruim aanbod aan vloerbekleding aan. Onthoud bij de selectie van uw vloer vooral dit: élke vloer heeft specifieke eigenschappen. Die lopen uiteen van de structuur tot en met de praktische kenmerken. Zo voelt, bijvoorbeeld, een tapijtvloer meestal heerlijk zacht aan en zorgt ze voor een prima geluiddemping, terwijl een vinylvloer dan weer uitzonderlijk gemakkelijk is in het onderhoud.

Wat u ook zoekt, eerder klassiek of integendeel nauw aansluitend bij de actuele trends, bij ons bent u aan het juiste adres. Zoals steeds denken wij bij Myncke Decor van bij het begin met u mee en zoeken we samen met u in onze zeer uitgebreide collectie vloerbekledingen van diverse topmerken naar het optimale product, voor we aan de slag gaan.


Bij Myncke Decor werken we onder meer met:

Tapijt en vinyl: tapijttegels van Modulyss, Lano, Novilon, Armstrong en Forbo Krommenie